Tjenester

Boligoppusseren   Vi gjør din oppussingsdrøm til virkelighet!

Kjøkken

Boligoppusseren hjelper deg med nytt kjøkken!

Enten det skulle være montering av helt nytt kjøkken, eller oppussing av ditt gamle, så er Boligoppusseren det rette valget.
Vi hjelper deg med fjerning av gammelt kjøkken og sørger for at alt er lagt til rette for det nye.
Boligoppusseren kan også tilby en totalpakke hvor hele jobben gjøres fix ferdig inkludert både rør og elektrisk arbeid – Du trenger ikke tenke på organisering av forskjellige fagfolk.

Bad og våtrom

På tide å pusse opp baderommet?

Boligoppusseren tilbyr alt av arbeid tilknyttet bad og våtrom, inkludert totalrenovering av baderommet.
Vi legger alle slags typer membraner tilpasset behovet for ditt bad, i tillegg til fliser etter ønsket konfigurasjon på alle overflater.
Med Boligoppusseren kan du være sikker på at jobben blir utført i henhold til dagens reglement for våtrom og at badet blir vanntett.

Renovering

Ingen oppdrag er for store eller for små! 

Boligoppusseren utfører både oppussing og totalrenovering av hus og hjem, men også når det kun dreier seg om mindre oppdrag eller kun deler av boligen.

Vi kan tilby sikker og profesjonell hjelp med rehabilitering av trappeoppganger og legging av gulv – inkludert tregulv, laminat, parkett og gulvbelegg.

Enten det måtte dreie seg om å male vegger og rom, legging av nye fliser, eller rett og slett generelt snekkerarbeid så hjelper Boligoppusseren deg.

Boligoppusseren   Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud!